בית
 בישול גורמה
 קונדיטוריה GP
 קורס ניהול והקמת מסעדות ובתי קפה
 קורס ניהול והפקת אירועים
 קורס ניהול משק עם התמחות בשירותי בריאות
 ניהול במלונאות ותיירות
 טבחות סוג 1
התיכון הקולינארי
צור קשר
 
אודותינו
פינת המתכונים שלנו
תדמור בתקשורת
הודעות לעיתונות
אירועים בתדמור
לימודי בישול גורמה בתדמור
לימודי קונדיטוריה בתדמור
הכנה למבחני סיווג מקצועי
אוכל ביתי ומאפים לחגים
פרוייקטים מיוחדים

אדר מדיה - תקשורת שיווקית

רוצים לקבל מידע נוסף?
*
*
*
מתחנת רכבת מרכז ארלוזרוב ת"א
קו 90 של חב' מטרופולין.
מתחנת רכבת הרצליה ומחלף הסירה הרצליה
קוים 13 ו 29 של חב' מטרופולין.
מצומת כפר שמריהו
מרחק הליכה. המשיכו ברחוב קרן היסוד עד 
הכיכר הראשונה ושם פנו שמאלה לרחוב הנשיא 
עד לכיכר, פנו ימינה לרחוב בזל ואחרי 100 מטר 
פנו ימינה למתחם בית הספר.
ברכב מצומת כפר שמריהו
פנו לרח' קרן היסוד. פניה שניה שמאלה לרח' האשל, 
סעו ישר עד רחוב בזל החוצה שם פנו שמאלה. 
בית הספר ממוקם כ 100 מטר מצד שמאלה.

בית הספר תדמור
רחוב בזל 38 הרצליה פיתוח
טלפון: 09-9525050

ייעוץ ורישום קורסים:


 קורסים ממלכתיים תמ"ת

09-9525056

קורסים של תדמור

 09-9525034/55


mail: sales@tadmor.co.il

 
 
בית

אירועים בתדמור

סיום קורס בישול גורמה למסעדות ALACP בהדרכתו של שף איליה וולפסון
« הקודםהבא »
/gallery/33093537.jpg
/gallery/78555049.jpg
/gallery/89928052.jpg
«
1
»
שת''פ בין צה''ל ותדמור.
שת''פ בין צה''ל ותדמור.

אירוע סיום פיילוט ניסיוני בו תדמור כתב, ערך, הדריך, הנחה וביצע ארוחת בריאות לחיילי ולוחמיי בסיס הדרכה מהגדולים הקיימים בארץ .

מטרת המיזם הייתה להטמיע אוכל בריא, טעים ומזין לכלל הצבא, תהליך שמובל בשיתוף פעולה בין אגף הלוגיסטיקה של צה"ל לתדמור .

שביעות הרצון ההפתעה וההנאה שנגרמה ללוחמי החי"ר היוותה מקור גאווה וסיפוק לכל הצדדים , ללא ספק פרויקט זה לאחר הפקת מסקנות יתפשט לכלל צה"ל הן בבסיסי החי"ר ההדרכה והמפקדה.

שבוע גסטרונומיה צרפתית בישראל 02/2013

בס"ד

שבוע גסטרונומיה צרפתית בישראל 2/2013

במסגרתו נערכו סדנאות אומן ייחודיות שמטרתן שיפור המוצר התיירותי הישראלי.

הסדנאות לשפים לישראליים בהשתתפות 3  שפים , עטורי כוכבי משלן, הגיעו מצרפת:  Christophe Dovergne,  Christopher Hache,  Damien Piscioneriהתקיימו בתדמור .

בכל סדנה השתתפו יותר מ 40 שפים  ישראלים שחוו מפגש מדהים ומרתק עם השפים הצרפתיים .

סדנת קונדיטוריה שהועברה השף קונדיטור דמיין פיסיונרי, וסדנאות בישול צרפתי שהועברו על ידי שף כריסטוף דוברן ושף כריסטופר האש .

 

 

 

 

« הקודםהבא »
/gallery/48679183.jpg
/gallery/74693826.jpg
/gallery/26009864.jpg
/gallery/85137425.jpg
/gallery/13352370.jpg
/gallery/73399576.jpg
/gallery/58795087.jpg
/gallery/96283077.jpg
/gallery/83477842.jpg
/gallery/95498855.jpg
«
1
»

 

ארבעה שפים מפורסמים מניו אורלינס הציגו בתדמור ג'מבלייה חריף שלא היה מבייש את האוכל במסעדות של ראש העין.  מורייה קעטבי ממאסטר שף: "הופתעתי מסגנון הבישול וכמות החריפות המזכירה מאכלים ישראליים אוטנתיים"

ביום שישי האחרון, התקיימה סדנת אומן לשפים מקומיים בכיתות האמפי של בית הספר המרכזי למלונאות תדמור.

ארבעה שפים בעלי שם עולמי מניו אורלינס, ביניהם ג'ון בש , שף עטור פרסים שדורג ע"י מגזין Food & Wine כאחד מעשרת השפים הטובים בארה"ב, הציגו בישול קריאולי במיטבו במסגרת פרויקט שותפות של הסוכנות היהודית וראש העין בשיתוף: צה"ל, משרד התיירות, איגוד השפים הישראלי וביה"ס המרכזי למלונאות תדמור.

בסדנה צפו שפים מכל הארץ  ותלמידי בית הספר. 

השף ג'והן בש יחד עם השף אלון שעיה אשר חי בארה"ב מגיל 4, בישלו מאכלים קריאולים המזוהים יותר מכל עם ניו אורלינס.  

שף ג'ון בש: " המטבח של ניו אורלינס מאופיין בחריפותו ובבסיסו קוביות סלרי, בצל ופלפל, שילוב של המטבח הצרפתי והאפריקאי".

בש הוסיף שהקשר שלו לישראל התחיל עם הצטרפותו של שף אלון שעייה שהיגר עם משפחתו לארה"ב בגיל 4 למסעדה שלו בניו אורלינס.  "בתקופת שטפונות הסופה קטרינה, התנחל שף שעייה עם משפחתו בביתי וכיום אנחנו משפחה אחת גדולה ומאושרת."

בין יתר המתכונים, בישלו השפים את הג'מבאלייה הקריאולית המפורסמת שהיא גרסא מקומית לפאייה הספרדית אולם שונה בטעמה.

"רוב המתכונים הקריאולים מתבשלים בסיר אחד וכל ילד בלואיזיאנה חייב לעבור את מבחן בישול הרביחה השחורה שהינה חלק ממתכון הג'מבאלייה" הוסיף שף בש.

רכיבי המתכון, אשר הדיפו ריחות מהסיר של השפים האורחים, הכילו את מרכיבי הג'מבלאייה הקלאסית: פלפל, בצל וסלרי קצוצים עם תערובת תבליני קייג'ן חריפה אליהם נוספו נתחי עוף, נקניקיות ואורז מאודה בתוספת רוטב עגבניות בשלות.

יש כאן עירוב תרבויות בסיר אחד אמרה מורייה קעטבי ממאסטר שף בדיוק כמו אצלנו"

הסדנה הסתיימה בטעימות של ג'מבלאייה ומנות קריאוליות נוספות כמו במיה ברוטב קייג'ן חריף

מפגש של בוגרי בית הספר התיכון תדמור עם איגוד השפים
במסגרת המפגש הציגו ראשי איגוד השפים מצגת פרופיל האיגוד וסרט
בנושא התפתחות הקולינריה המודרנית.
קינחו במופע צמד שחקנים על חוויות היום יום.
בוגרי בית הספר הפגינו את כישוריהם בארוחת צהריים מפתיעה פרי ידם.
בית הספר התיכון תדמור חושף בפני בוגריו אפשרויות מקצועיות ואת חידושי הקולינריה בישראל ובעולם. התלמידים יוצאים לעולם העבודה מצויידים בכלים החדשניים ביותר וידע מעמיק. 

אוכל קריאולי חריף בנוסח ניו אורלינס בבית הספר למלונאות תדמור
« הקודםהבא »
/gallery/tadmor287621017.jpg
/gallery/שף באש ושף שעיה עם מורייה ממאסטר שף  צילום אדרמדיה79875039.jpg
/gallery/שף בש ושף שעייה בתדמור צילום אדרמדיה13686303.jpg
/gallery/השפים מניו אורלינס עם תלמידי תיכון תדמור81481892.jpg
/gallery/DSC0245244696019.jpg
/gallery/עם תלמידי בית הספר תדמור57570271.jpg
«
1
»
תחרות השף הצעיר של מסדר אבירי הגריל בתדמור


טקס סיום סדנת מזנון קר בקורס טבחות 1 של התמת 26.5.11
« הקודםמזנון קר בתדמורהבא »
/gallery/DSC0234087774236.jpg
/gallery/DSC0233121302812.jpg
/gallery/DSC0233040817209.jpg
/gallery/DSC0233427070110.jpg
/gallery/DSC0233759068862.jpg
/gallery/DSC0233836469726.jpg
«
1
»



השף זמי שרייבר, בעל מסעדת "סנדר", הצטרף לחבריו השפים ב"תדמור" כדי להעביר סדנת אוכל יהודי לתלמידי תיכון - המטרה, ללמד את הנוער של  היום איך מכינים את האוכל שסבא וסבתא אוהבים לאכול. אם הגפילטע פיש הוא משהו שמוגש אך ורק בארוחות החג, זו ההזדמנות להכניס אותו חזרה לתפריט שלנו וליהנות ממנו מתי שאפשר

 



סדנת המטבח הערבי סיכמה את הפרוייקט השנתי "מאכלי עמים" של בית הספר התיכון תדמור. הסדנה הציגה את מתכוני ותבשילי תלמידי התיכון. השתתפו מוזמנים ונציגי איגוד השפים הישראלי. הפרוייקט הציג את נבחרת השפים הצעירה של תדמור אשר תוביל בעתיד את עולם הקולינריה בישראל



דף הביתהדפסהמפת האתרצור קשרתקנוןמדיניות שמירה על פרטיות