.ISRAEL MAIN HOTELIER SCHOOL LTD
TADMOR
09-9525034 * 052-3403521
 
tadmor
 
ביה"ס המרכזי למלונאות בע"מ
תדמור
09-9525034 * 052-3403521
 
 
 
 
נותרו מקומות בודדים ל"קורס ניהול משק עם התמחות בשרותי הבריאות וההארחה".
למידע ורישום, אנא צרו קשר עם קובי בטל' 054-7670995, 09-9525034 או במייל
sales@tadmor.co.il
 
 
 
 
 
 
 
שף איליה וולפסון
שף מדריך

נולד בשנת 1976 , בעל תעודת טבחות סוג 4 של משרד התמ"ת .
שימש כשף ראשי במסעדות גורמה, בעל ניסיון של 20 שנה במקצוע.
עבר השתלמויות מקצועיות בארץ ובחו"ל .
מלווה ויועץ למסעדות גורמה, בתי קפה ומטבחים מוסדיים.

עוסק כשף מדריך בקורסי A.La.CarteProfessional בתדמור.
 

 
 
שף אורנית עובדיה

בוגרת תדמור
בעלת נסיון של כ 20 שנה
עבודה במגוון מסעדות מובילות ובעסקי מזון המתמחים בסדנאות לקהל חובבני, מקצועי וקבוצות
מתמחה בתחום הבישול והקונדיטוריה

 

 
 
שף צביה אברהם

לימודי הקונדיטוריה עברו שינוי מהותי בשנים האחרונות ואנחנו ב"תדמור" משתדלים לשקף לסטודנטים שלנו, השף קונדיטורים לעתיד, את צרכי השוק. אם פעם היינו מלמדים כיצד להכין בצקים ומאפים בסיסיים, הרי שהיום השוק מכתיב לנו טרנדים חדשים ואנו צריכים לעמוד בציפיות.
 

 
 
שף יוסי עדין

 

 
 
שף שי ביטון

שף מורה במגמת אומנות הבישול בבית הספר המרכזי למלונאות תדמור
מרצה בקורסים נרחבים החל מקורסי בישול של משרד הכלכלה , השתלמויות וסיווגים מקצועים
1-5)השתלם באנגליה
צרפת ווגרמניה.
בעל תעודת סיווג מקצועי 5. (שף)
מעביר סדנאות בישול גורמה a la carte
למסעדות וחברות קייטרינג גורמה
אחד השפים הוותיקים בבית הספר.
 

 
 
שף אייל נעים

שף מורה/מדריך בביה"ס המרכזי למלונאות תדמור ללימודי אומנות הבישול/ ונוער.
ניסיון של 20 שנה בתחום.
עבודה במגוון אולמות, חברות קייטרינג, מלונות וחברת יעוץ למסעדות ואולמות, בתפקידי ניהול, הדרכה והשתלמויות.
מתמחה במטבח אסייתי וים תיכוני.
 

 
 
שף עומר חרס

שף מדריך בביה"ס המרכזי למלונאות תדמור ללימודי אומנות הבישול.
ניסיון של 20 שנה בתחום.
בוגר תדמור (קורס אומנות הבישול).
עבודה במגוון מסעדות חברות קייטרינג ובתי מלון המובילים בארץ בתפקידי ניהול הדרכה והשתלמויות.
מתמחה במטבח האיטלקי והים תיכוני כולל השתלמות באיטליה.