.ISRAEL MAIN HOTELIER SCHOOL LTD
TADMOR
09-9525034 * 052-3403521
 
tadmor
 
ביה"ס המרכזי למלונאות בע"מ
תדמור
09-9525034 * 052-3403521
 
 
 
 
נותרו מקומות בודדים ל"קורס ניהול משק עם התמחות בשרותי הבריאות וההארחה".
למידע ורישום, אנא צרו קשר עם מקסי בטל' 052-3403521, 09-9525034 או במייל
sales@tadmor.co.il
 
 
 
 
 
התיכון הקולינרי תדמור
נפתחה ההרשמה לשנת תשע"ח !!!
אם אתם אוהבים לבלות במטבח, בין הסירים והמחבתות, אם אתם יצירתיים והבישול "עושה לכם את זה", בואו ליום הפתוח בתדמור, נציג בפניכם את בית הספר, את צוות המורים ואת תוכנית הלימודים, ונפגיש אתכם עם תלמידינו, שישמחו לענות על שאלותיכם.

תיכון "תדמור", הכי coolינרי אחי !!

התיכון הקולינרי "תדמור" הוא מגמת נוער בתוך בית הספר המרכזי למלונאות "תדמור" בפיקוח האגף להכשרה ולפיתוח כוח אדם במשרד הכלכלה והתעשייה.

בית הספר כולל כיום כ-120 תלמידים בכיתות י', י"א וי"ב.
בנוסף קיימת בבית הספר כיתת המשך(י"ג) ארצית אליה מתקבלים בוגרי כיתות י"ב מכל בתי הספר לטבחות בארץ.

בית הספר תדמור קולט בוגרי ט' רציניים בעלי שאיפה להתמחות במקצוע הבישול.
מידע נוסף ניתן לקבל בטלפונים:
09-9525057/23/24

מה בתפריט?

  • לימודים מקצועיים: אומנות הבישול, תורת התפריט, תזונה וטכנולוגיה של מזון, תברואת מזון ועוד...
  • לימודים עיוניים: כמקובל בכול בתי הספר, הבעה עברית, מתמטיקה, אזרחות, תנ"ך, אנגלית, ספרות ועוד...
  • תרגול מעשי בסדנאות של "תדמור".
  • עבודה: בענף ההסעדה והאירוח בשכר.
  • פעילויות נוספות: סיורים מקצועיים משולבים בימי כיף, סל-תרבות, ימים מרוכזים של ספורט וגדנ"ע, מסע לפולין בעקבות השואה, פרויקט שנתי של בישול גורמה, סדנאות למניעת התנהגויות סיכוניות, תחרויות בישול בארץ ובחו"ל ועוד ועוד...

איך מבשלים הישגים?

כיתה י'

חמישה ימי לימודים בבית הספר: יומיים עיוניים בכיתה ושלושה ימים של תרגול מעשי בסדנאות לימודיות.

כיתות י"א-י"ב

ארבעה ימי לימודים בבית הספר ועוד יומיים של עבודה במסעדות, בתי מלון, שירותי קייטרינג, אולמות-אירועים וכיוצ"ב.
לתלמידים מעמד של חניכים והם משתכרים על פי טבלאות השכר של נוער עובד ולומד, כפי שנקבע בחוק החניכות.

שיבוץ התלמידים למקומות העבודה נעשה על ידי השף שגם עוקב באופן סדיר אחר התקדמותם. טרם שיבוצם עוברים כל התלמידים תהליך לימודים מובנה של "הכנה לחיי עבודה".
תלמידינו עובדים במיטב המסעדות ואצל טובי השפים, ורובם מפגינים יכולת מקצועית מרשימה.

שעות הלימודים

שעות הלימודים הן: 08:00-14:30, על פי המערכת.

חופשות

החופשות כמקובל בכל בתי הספר בארץ,למעט חודש אחד בקיץ-יולי או אוגוסט - בו נדרשים התלמידים לעבוד כדי לשמר את רמתם המקצועית.

מספר התלמידים

מספר התלמידים בכיתה אינו עולה על 24.
מתמטיקה, אנגלית, הבעה עברית ומחשבים נלמדים בפיצול לשתי קבוצות.

תעודות לקינוח!

בית הספר מגיש את תלמידיו לבחינות-גמר בסוף י"ב. העומדים בבחינות יקבלו תעודת מקצוע "טבחות סוג-1", מטעם משרד הכלכלה והתעשייה. תעודה זו היא השלב הראשון בדרך לתואר השף. בנוסף יכולים תלמידינו לצבור יחידות בגרות, במבחנים מדורגים המתפרשים על פני שלוש שנות לימודים.
בית הספר מעודד את תלמידיו להגיע לצבירה מקסימלית עפ"י יכולתם האישית.
תלמידינו זכאים להקלות בבחינות הגמר והבגרות כנגד הצגת אבחונים פסיכו-דידקטיים.

כיתה י"ג

כיתה י"ג היא כיתת המשך המיועדת למסיימי כיתה י"ב בתדמור, וכן למסיימי כיתות י"ב מבתי ספר קולינריים אחרים בארץ.

מבנה התכנית:

ארבעה ימי לימודים עיוני\מעשי ב"תדמור" ויומיים עבודה בענף ההסעדה והאירוח.

נושאי התכנית:

ניהול מזון ומשקאות, אירגון אירועים, מסעדנות, תמחור, בישול למסעדות, ביקורת מזומ'ש, תקשורת בינאישית וכ'ו.

פרוייקט גמר:

התלמידים נדרשים להגיש פרוייקט- גמר שנושאו הפקת אירוע קולינרי, ולהציגו לפני פאנל של שפים.

תעודות:

בסוף שנה"ל נגשים התלמידים לבחינות המקצוע. העומדים בבחינות יקבלו תעודת מקצוע, "טבחות סוג-2".

בית הספר מטפל בדחיית השירות הצבאי של התלמידים, אל מול שלטונות צה"ל.

לפרטים והרשמה

טלפון: 09-9525023/24/57

דואר אלקטרוני:
tichon@tadmor.co.il

כתובת: "תדמור", בזל 38, הרצליה-פיתוח.