tadmor - אירועים מיוחדים
 
 
 
 
 
 
.ISRAEL MAIN HOTELIER SCHOOL LTD
TADMOR
 
 
ביה"ס המרכזי למלונאות בע"מ
תדמור
 
 
 
קורס ניהול משק עם התמחות בשרותי הבריאות ייפתח ב-31/05/2016 * קורס בישול גורמה נפתח ב- 5.4.16 * קורס קונדיטוריה GRANDE PATISSERIE יפתח ב- 8.5.16 * קורס הקמת בתי-קפה ומסעדות בשילוב הפקת אירועים ייפתח ב-15/5/2016 * קורס בישול A LA CARTE ייפתח ב-3/5/2016 * קורס קצבים ייפתח בחודש מאי. לפרטים מקסי 052-3403521
 
 
 
 
 
 

שת''פ בין צה''ל ותדמור

אירוע סיום פיילוט ניסיוני בו תדמור כתב, ערך, הדריך, הנחה וביצע ארוחת בריאות לחיילי ולוחמיי בסיס הדרכה מהגדולים הקיימים בארץ .
מטרת המיזם הייתה להטמיע אוכל בריא, טעים ומזין לכלל הצבא, תהליך שמובל בשיתוף פעולה בין אגף הלוגיסטיקה של צה"ל לתדמור .
שביעות הרצון ההפתעה וההנאה שנגרמה ללוחמי החי"ר היוותה מקור גאווה וסיפוק לכל הצדדים , ללא ספק פרויקט זה לאחר הפקת מסקנות יתפשט לכלל צה"ל הן בבסיסי החי"ר ההדרכה והמפקדה.

תדמור בתקשורת

מנחם הורוביץ וחיים יפרח כדאיות כלכלית.
http://www.mako.co.il/news-channel2/Economy-Newcast/Article-11aa0b321c44c31004.htm

המנה המנצחת של אלעל ותדמור.
http://www.moital.gov.il/NR/exeres/77E6DBF5-8AA6-4A30-9BC0-338D1FB00E70.htm

המהפך של הטבח: למה הישראלים רצים לבשל ?
http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-4330489,00.html

טקס השקת נשיא איגוד השפים בתדמור
http://www.news1.co.il/Archive/0020-D-244423-00.html?tag=00-06-02

חי שוורץ נשיא איגוד השפים בתדמור
http://www.news1.co.il/Archive/0020-D-244423-00.html?tag=00-06-02

ביקור שפיות מפולין בתדמור
http://www.foodis.co.il/feature.asp?sec=12&featid=24756

סדנת המטבח הפולני בתדמור
http://www.foodis.co.il/feature.asp?sec=12&featid=24756

סדנת המטבח היהודי בתדמור
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4006998,00.html

שף זמי שרייבר ממסעדת סנדר בלווינסקי בתדמור
http://www.thepulse.co.il/index.php/201012315844/2010-12-31-19-11-21.html


השף ארט סמית מארה''ב מבשל לניצולי שואה בתדמור

אירוע תרומה של תדמור למען ניצולי שואה בשיתוף שגרירות ארה"ב
תלמידי תדמור בישלו ארוחת גורמה בריאותית עם השף ארט סמית ל 30 ניצולי שואה .

השף האמריקאי ארט סמית בישל עבור אובמה , מושל פלורידה , ליידי גאגא ובמשך 10 שנים שימש שף אישי לאופרה ווינפרי.

באירוע נכחו נספחים משגרירות ארה"ב ניצולי שואה ומלוויהם .

 

גמר תחרות נבחרת החלומות בתדמור

12731390_89214854_large
בשיפוט השפים: שלום קדוש, מושיק רוט, אביב משה, מאיר אדוני, מיקה שרון, ירון קסטנבאום ונבחרת השפים של תדמור

שבוע גסטרונומיה צרפתית בישראל 02/2013

במסגרתו נערכו סדנאות אומן ייחודיות שמטרתן שיפור המוצר התיירותי הישראלי.
הסדנאות לשפים לישראליים בהשתתפות 3 שפים , עטורי כוכבי משלן, הגיעו מצרפת: Christophe Dovergne, Christopher Hache, Damien Piscioneriהתקיימו בתדמור .
בכל סדנה השתתפו יותר מ 40 שפים ישראלים שחוו מפגש מדהים ומרתק עם השפים הצרפתיים .
סדנת קונדיטוריה שהועברה השף קונדיטור דמיין פיסיונרי, וסדנאות בישול צרפתי שהועברו על ידי שף כריסטוף דוברן ושף כריסטופר האש .


סדנת אומן - שפים מניו אורלינס

ארבעה שפים מפורסמים מניו אורלינס הציגו בתדמור ג'מבלייה חריף שלא היה מבייש את האוכל במסעדות של ראש העין. מורייה קעטבי ממאסטר שף: "הופתעתי מסגנון הבישול וכמות החריפות המזכירה מאכלים ישראליים אוטנתיים"

ביום שישי האחרון, התקיימה סדנת אומן לשפים מקומיים בכיתות האמפי של בית הספר המרכזי למלונאות תדמור.

ארבעה שפים בעלי שם עולמי מניו אורלינס, ביניהם ג'ון בש , שף עטור פרסים שדורג ע"י מגזין Food & Wine כאחד מעשרת השפים הטובים בארה"ב, הציגו בישול קריאולי במיטבו במסגרת פרויקט שותפות של הסוכנות היהודית וראש העין בשיתוף: צה"ל, משרד התיירות, איגוד השפים הישראלי וביה"ס המרכזי למלונאות תדמור.

בסדנה צפו שפים מכל הארץ ותלמידי בית הספר.
השף ג'והן בש יחד עם השף אלון שעיה אשר חי בארה"ב מגיל 4, בישלו מאכלים קריאולים המזוהים יותר מכל עם ניו אורלינס.
שף ג'ון בש: " המטבח של ניו אורלינס מאופיין בחריפותו ובבסיסו קוביות סלרי, בצל ופלפל, שילוב של המטבח הצרפתי והאפריקאי".
בש הוסיף שהקשר שלו לישראל התחיל עם הצטרפותו של שף אלון שעייה שהיגר עם משפחתו לארה"ב בגיל 4 למסעדה שלו בניו אורלינס. "בתקופת שטפונות הסופה קטרינה, התנחל שף שעייה עם משפחתו בביתי וכיום אנחנו משפחה אחת גדולה ומאושרת."
בין יתר המתכונים, בישלו השפים את הג'מבאלייה הקריאולית המפורסמת שהיא גרסא מקומית לפאייה הספרדית אולם שונה בטעמה.
"רוב המתכונים הקריאולים מתבשלים בסיר אחד וכל ילד בלואיזיאנה חייב לעבור את מבחן בישול הרביחה השחורה שהינה חלק ממתכון הג'מבאלייה" הוסיף שף בש.
רכיבי המתכון, אשר הדיפו ריחות מהסיר של השפים האורחים, הכילו את מרכיבי הג'מבלאייה הקלאסית: פלפל, בצל וסלרי קצוצים עם תערובת תבליני קייג'ן חריפה אליהם נוספו נתחי עוף, נקניקיות ואורז מאודה בתוספת רוטב עגבניות בשלות.
יש כאן עירוב תרבויות בסיר אחד אמרה מורייה קעטבי ממאסטר שף בדיוק כמו אצלנו"
הסדנה הסתיימה בטעימות של ג'מבלאייה ומנות קריאוליות נוספות כמו במיה ברוטב קייג'ן חריף
אוכל קריאולי חריף בנוסח ניו אורלינס בבית הספר למלונאות תדמור

פרוייקט "מאכלי עמים"

סדנת המטבח הערבי סיכמה את הפרוייקט השנתי "מאכלי עמים" של בית הספר התיכון תדמור. הסדנה הציגה את מתכוני ותבשילי תלמידי התיכון. השתתפו מוזמנים ונציגי איגוד השפים הישראלי. הפרוייקט הציג את נבחרת השפים הצעירה של תדמור אשר תוביל בעתיד את עולם הקולינריה בישראל

מפגש עם איגוד השפים

מפגש של בוגרי בית הספר התיכון תדמור עם איגוד השפים.
במסגרת המפגש הציגו ראשי איגוד השפים מצגת פרופיל האיגוד וסרט
בנושא התפתחות הקולינריה המודרנית.
קינחו במופע צמד שחקנים על חוויות היום יום.
בוגרי בית הספר הפגינו את כישוריהם בארוחת צהריים מפתיעה פרי ידם.
בית הספר התיכון תדמור חושף בפני בוגריו אפשרויות מקצועיות ואת חידושי הקולינריה בישראל ובעולם. התלמידים יוצאים לעולם העבודה מצויידים בכלים החדשניים ביותר וידע מעמיק.


תחרות השף הצעיר של מסדר אבירי הגריל בתדמור


טקס סיום סדנת מזנון קר בקורס טבחות 1 של התמת 26.5.11


סדנת אוכל יהודי

השף זמי שרייבר, בעל מסעדת "סנדר", הצטרף לחבריו השפים ב"תדמור" כדי להעביר סדנת אוכל יהודי לתלמידי תיכון - המטרה, ללמד את הנוער של היום איך מכינים את האוכל שסבא וסבתא אוהבים לאכול. אם הגפילטע פיש הוא משהו שמוגש אך ורק בארוחות החג, זו ההזדמנות להכניס אותו חזרה לתפריט שלנו וליהנות ממנו מתי שאפשר

יום בישול בסגנון ערבי